UNBLOCK CUBA

I 2018–19 kostede USA’s blokade cubanerne over fire milliarder dollars i tabte indtægter og ekstra udgifter. Det svarer til 71 millioner kroner hver dag! Det er ødelæggende. Det er økonomisk krig! 

Hvert år diskuterer FN’s generalforsamling en cubansk resolution, der kræver ophævelse af USA’s næsten 60 år lange økonomiske, finansielle og handelsmæssige blokade mod Cuba. Siden starten af 1990’erne er resolutionen vedtaget af et stort flertal. Få lande – ofte kun USA og Israel – har stemt imod.

International kampagne

Cuba-solidaritetsgrupper, organisationer og medier fra Tyskland, Østrig, Schweiz, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tjekkiet, Slovenien og andre europæiske lande vil i fællesskab rette opmærksomheden mod Washingtons stramning af blokaden for at sætte USA’s regering og dens europæiske støtter under pres. 

Du kan støtte

Du kan støtte ved at bestille og sprede kampagnens materiale: Bestil en kampagnepakke: 3 plakater, 20 flyers og 10 klistermærker. Send mail til: post@cubavenner.dk Du kan støtte kampagnen med et beløb til regnr. 1551 – kontonr. 7153015 eller til MobilePay: 85739 (Mærket: UNBLOCK CUBA).

Og bemærk, at vi er på gaden mod blokaden torsdag den 5. november i Aarhus, Kolding, Odense og København:

Duk gerne op med maske og afstand ved Christiansborg kl. 15 og ved USA’s ambassade (Dag Hammerskjølds Alle) kl. 16.