Bedre levevilkår til alle – ingen kroner til krig og kanoner

Demo med taler med mere på Christiansborg Slotsplads tirsdag den 6. oktober kl. 14-17.

TID TIL FRED – AKTIV MOD KRIG opfordrer til at deltage i fælles markering på Christiansborg Slotsplads. På dagen hvor Folketinget starter deres nye arbejdsår, vil vi skabe en plads for en markering af, hvad der faktisk ligger folket på sinde.

Der vil være mulighed for mikrofon/taletid, og der bliver opsat byggepladshegn på pladsen, så alle kan hænge deres bannere op med diverse budskaber. Alle kan medbringe flyers og andet materiale, merchandise mv. (medbring selv evt. borde og stole til små-boder). Kunstneriske indslag – musik, teater er meget velkomment.

Indtil videre har følgende sagt ja til at tale: Maria Blønd fra forældrebevægelsen Hvor er der en voksen?, Ebbe Riis Klausen fra Håndslag, Jørgen Mannicke om militærmagt, krige og undertrykkelse, Ida Harsløf fra Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed taler om Nej til Atomvåben, Doris Kruckenberg taler om Morialejren. Der kommer også talere fra Næstehjælperne, Kvinder i Kamp og Seve Kurdisk Kvindeforening.

Konferenciøse Pernille Grumme fra Kunstnere for Fred.

Fællessange med Esben Just og Lizette Lassen.

Arrangeret af TID TIL FRED – aktiv mod krig i samarbejde med Kunstnere for Fred og SEVE Kurdisk Kvindeforening.