Sådan holder Grækerne i det kommunistiske parti valgkamp!

Styrke og håb for folket, en stærk KKE overalt

Et budskab om optimisme for en afgørende styrkelse af KKE i de 3 valgkammer fra 26. maj blev sendt af de tusindvis af arbejdende mennesker, selvstændige og unge, der deltog i partiets massekonferencevalg på 22 / 5 i Syntagma Square i centrum af Athen, på tværs af det græske parlament. 

Dimitris Koutsoumpas , GS fra CC af KKE talte ved rallyet, mens hilsner blev lavet af Marco Rizzo , GS af CC af CP (Italien), medlemmer af PB af CC af CCK : Nikos Sophianos , Mayor kandidat af Athen og Giannis Protoulis , kandidat til regionalguvernør for Attika og af Europa-Parlamentets kandidater Kostas Papadakis , Lefteris NikolaouSemina Digeni . 

GK’en for CCK’en af ​​KKE kastede anti-folk og anti-arbejdspolitikken i SYRIZA-regeringen, den kraftige reduktion i sociale gevinster, den store skattebyrde, nedskæringerne i de sociale udgifter, privilegierne for stor kapital, angrebet mod retten til at strejke, landets aktive deltagelse i designet af de imperialistiske organisationer i NATO, EU og USA. 

D. Koutsoumpas fordømte politikken i de andre borgerlige partier, ND, KINAL, der tjener de samme klasser som SYRIZA, mens det opfordrede ungdommen til at støtte KKE, så vi kan slå den fascistiske “Golden Dawn” ud af tredjepladsen.

KKE’s GS fra CCK, der talte om KKE’s politiske forslag, udtalte bl.a.

“I Grækenland og overalt findes der to homelande, der er i en løbende konflikt mellem dem. På den ene side er arbejderklassens hjemland, det græske folk, der med deres arbejde skaber det, vi har i dag i dette land. På den anden side er der en håndfuld udbyderes hjemland – parasitter, der uden at tilbyde noget, lænker deres lommer med al den rigdom, som når de nyder godt af dem, tager deres virksomheder og flytter dem til andre “hjemlande” eller rejser udenlandske flag på deres skibe, fordi det er det, der gavner deres profitfremstilling. Disse er de “hjemlande”, som SYRIZA-ND’s og de øvrige parters politikker nærer.

Grækenland og Europa af folket, af solidaritet og samarbejde kan kun være et grækenland og Europa af socialisme. Fri fra de imperialistiske alliancer, der er forbundet med NATO og EU, med de mennesker i hvert land, der har magt og den rigdom, de producerer i deres hænder. Af denne grund kan de mange grækere i Grækenland ikke blive til virkelighed med nogen anti-folks regering, uanset hvad den kalder sig selv, uanset hvor dets medlemmer kommer fra.

Et grækenland af de mange kan kun blive virkelige gennem mange folks kamp, ​​arbejdende folk, landmændene, fagfolkene; deres alliance vil ødelægge kapital og dens magt. For at denne udsigt skal styrkes i dag, for medarbejderens og folkeopositionen mod folkeslags regeringer og deres tilhængere til rallykræfter i den daglige konflikt med de anti-populære regeringer og kapital, har vores folk brug for en langt mere kraftfuld KKE overalt ( …)

Bliv medlem med os, tag dit sted ved siden af ​​KKE. KKE har en plan for i dag og i morgen. Det lyser vejen med sit revolutionerende program for en anden samfundsorganisation og økonomien med de magtfulde, den reelle ejer af den rigdom, den producerer. Det er det progressive og nutidige i dag. “De Grækers Grækenland” er socialismen i Grækenland! 

Vi fortsætter med vores ret, med vores styrke, med vores hjerte. Med KKE!

FREM FOR MENNESENS STORE VÆRDI,

MED EN KRAFTFUL KKE OVER ALT! “