Stop USA’s terror!

USA har med sit mord på en højtstående iraner samt flere andre skabt en situation, der meget nemt kan føre til, at hele Mellemøsten bliver sat i brand. At USA bryder alle folkerettens principper og myrder en af Irans topfolk er et tydeligt bevis på, USA ikke tager folkeretten alvorligt. Når mordet samtidig sker i et andet land, nemlig Irak, er det kun med til at gøre situationen værre.

Selv om Irans udtalelser om, at de vil gennemføre en hævnaktion, er meget forståelig, så vil det blot føre til en yderligere eskalering og risiko for en egentlig mellemøstlig krig med utallige døde og lemlæstede.

Kravet må være, at militæret fra USA og alle andre NATO-lande, herunder Danmark, forlader Irak og de øvrige mellemøstlige lande som Syrien, Saudi Arabien mv. Det må være de mellemøstlige lande selv, der fx med FN som mægler løser deres problemer og ikke en supermagt som USA.

Danmark må i NATO og på alle andre måder tage klart afstand fra USA’s terrorisme.

Kommunistisk Parti i Danmark