Trump!!!

Den amerikanske præsident har efter at han selv havde inviteret sig på i Danmark meldt afbud.

Ikke fordi han eller hans nærmeste er syge; men fordi at det er den danske og grønlandske opfattelse at ”man” ikke bare kan købe et andet land, fordi ”man” har råd til det.

Køb af andre lande eller landenes ledere, diktator, er ellers normalt for USA. Men i Danmark og Grønland fik USA et NEJ.

USA’s præsident Trump har nu meddelt at han ikke vil besøge Danmark. Et besøg Trump selv har inviteret sig til.

Nu kan der siges hvad der vil om den amerikanske befolkning har ”valgt” til deres præsident! Men USA’s præsident kommer ikke 2-3 september; desværre!

Hver gang USA har sagt til Danmark: HOP, har det danske svar været HVOR HØJT!

Spørgsmålet er nu, når USA ikke kan købe Grønland, hvor meget Danmark kan stole på om hvis en fremmed magt, skulle finde på at angribe Dan mark militært, om Danmark, med deres medlemskab af NATO, kan regne med at USA vil hjælpe Danmark; Det kunne jo være ”RUSLAND” (eller Tyskland, det er prøvet før).

Danmark bliver nødt til at sikre sig mod fremmede magter.

Vi er nødt til at sikre at fremmede magter ikke besætter Danmark med militær magt!

Når USA måske ikke længere kan sikre Danmark, med deres Atom-sky, bliver Danmark nødt til at få afskaffes deres undtagelse til EU om at Danmark ikke skal være med til at EUs militær Supermagt.

Hvis Danmark skal være medlem af Europas Forende Stater, er det nødvendigt, at Danmark starter med at fjerne den militære undtagelse vi har: der skal skabes en ny super-militær magt i verden. (samtidig med at EU skabes uretfærdige, på kapitalens vilkår, handelsaftaler).

Argumentet vil være at Danmark ikke kan regne med USA.

USA’s præsident vil ikke besøge Danmark og hver sikker på at de valgte EU-ivrige politikere i det danske ”folketing” vil fortælle at det er nødvendigt at Danmark opgiver den militære undtagelse (den første) får at sikre Danmark mod et pøbelstyre (folkestyre).

Som hver gang folketinget har spurgt den danske befolkning om en undtagelse har de sagt NEJ, og  det er nødvendigt at befolkningen bliver oplyst om ”det demokratiske Danmark”

Den danske befolkning vil ikke KRIG. ( hvilken befolkning vil det?)

Svaret må være, når de valgte medlemmer af det danske folketing spørger Danmarks befolkning om vores undtagelse til et militært EU.

NEJ med store bogstaver.

Vi ønsker og vil ikke være med til EUs nye militær magt.

UD AF EU