Lider du også af politikerlede?

Folketingsvalg 2019

Blå, Rød, Brun blok. Et hav af statsministerkandida­ter, har meldt sig. Politikere, der plejer deres personlige karriere.
Tragikomiske, eks­treme, latterlige luftkastel­ler serveres i de politiske debatter. Helt nye meget sorte og mærkelige partier er opstået. Ja, man forstår godt, at danskerne har det svært ved dette valg. Aldrig har det været vigtigere at stemme!
Det er som at se en film, hvor jorden bliver angre­bet af væsner fra det ydre rum, og pludselig står alle sammen mod en ydre fjende. Det lyder som en kliche, men ingen troede, at historien ville gentage sig. Vi troede, vi havde lært det hele i skolen – og alligevel er racismen og fascismen kommet snigende, er blevet gjort legal og til folkets røst.
Vi kan takke medierne for at give dem taletid, vi kan takke Stram Kurs og De Ny Borgelige for at legali­sere de stramninger, som flygtninge, indvandrere og fattige er blevet udsat for igennem de sidste år.
Vi ser samme tendens i resten af EU og verden. Be­stemte befolknings-grupper udrenses, chikaneres og ud­nyttes. Dette må ikke ske i Danmark! De skal ikke have lov til at få folketinget som talerstol. De har ikke krav på medietid. Ytringsfrihed handler ikke om ondskab og håneret.

Kommunisterne opfordrer alle til at bruge deres stem­ me! Vi anbefaler at stemme på en EU­ og krigsmodstan­der fra Enhedslisten.

Kommunistisk Parti i Danmark