Løslad alle politiske fanger i Palæstina

I WFTU’s ungdoms sekretariat har vi taget initiativ til denne aktion i solidaritet med Ahed Tamimi og de mange børn som er i de israelske fængsler.

 Tag et billede med dette banner – print det evt. ud i så stor format, som det er muligt – på jeres arbejdsplads, bestyrelser eller anden solidarisk forsamling og send billedet, så samler vi billederne, som kommer ind fra fagforeninger i hele verden.

 KH Emil Olsen

Head of coordination of WFTU Working Youth Commitee

“Dear colleagues, WFTU members and friends,

The Working Youth Committee of the WFTU strongly condemns the state of Israel for arresting and imprisoning of Ahed Tamimi, a 16-year-old Palestinian girl, because she resists against the Israeli occupation of her homeland. The Working Youth Committee will never accept the silencing of the struggling young people. We demand the immediate release of Ahed Tamimi and all the Palestinian political prisoners without terms or conditions.

The WYC calls on the young workers all over the world to take pictures on groups with the attached banner in their own cities.
Please send the photos in the emails below:

murerolsen@hotmail.com; communication@wftucentral.org”